مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور و توافق اولیه بدون حضور پلیس

با سلام بنده دیروز با یک موتور سیکلت تصادف کردم در واقع موتور سیکلت زمانی که درب خودرو رو باز کردم به درب خودرو من خورد و بعد پلیس گفت اگر کروکی بخواین ماشین و موتور باید بره پارکینگ و ما توافق با هم توافق کردیم و بعد راننده موتور را من به بیمارستان بردم و مشکلی نداشت و بعد از یک ساعت که عکس از پا گرفتن گفتن و معاینات تمام بدن و سونو داخلی هم گرفتن گفتن مشکلی نداره ترخیص شد. ولی امروز زنگ زده که من باید برم متخصص ارتوپدی و پایم ورم کرده و از این صحبت ها!!! الان به نظر شما من باید چیکار کنم؟ ایا دیه بهش تعلق میگیره؟ و اینکه بیمه ماشین ایا قبول میکنه؟! همچنین من باید خسارت موتور رو بدهم؟ و چیکار باید بکنم که بعدا دوباره از من خسارت و دیه نخوان؟! متشکرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه کتبا اعلام گذشت کرده باشند ،دیگر شکایت از ایشان پذیرفته نمیشود ،اما درصورتیکه اعلام گذشت نکرده باشند ،میتوانند با ضمیمه کردن مدارک خود شکایت کنند و دیه نیز به ایشان تعلق خواهد گرفت.
درصورتیکه شما در دادگاه محکوم شوید ،بیمه مکلف است دیه مصدوم را تا سقف تعهدات خود بپردازد.
موفق باشید.