مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان

با سلام و خسته نباشید. من در یک دعوا چندین چاقو خوردم و تمام هزینه های بیمارستان هم ازاد حساب شد و کاگرم هستم و حدودا یکسال هم طول درمان دادن و کاری هم نمیتونستم بکنم خواستم بپرسم آیا میتونم خسارت این یکسال بیکاری و هزینه های بیمارستان و حق الوکاله رو از متهمین بگیرم یا خیر چون یه وکیل دارم احتمال میدم که خریدنش چون هیچگونه زندانی برای متهمین صادر نکردن و میگه که نمیشه این هزینه ها رو از متهم گرفت؟ ممنون میشم واضح توضیح بدین با تشکر

پاسخ ها :

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

سلام چرا چنین حرفی بهتون زده!هزینه هاتون را میشه گرفت...دیه میشه گرفت...زندانی برای متهمین در صورتی داره که با چاقو چماغ یا الاتی بهتون ضربه وارد کرده یا باعث برهم زدن نظم عمومی شده باشه...از کارفرمایی که کار می کنید هم میشه بیمه بیکاری گرفت