مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با عرض سلام ... من بازنشسته سازمان آتش نشانی هستم و مستمری بگیر از سازمان بازنشستگی شهرداری تهران...سازمان بازنشستگی دو تا از آیتم های حقوقی ما را که کسورات بازنشستگی آن را طی حدودا 5 ساله آخر خدمت از حقوق اینجانب دریافت کرده در بدو بازنشستگی از فیش حقوقی اینجانب حذف کرده و علت آن را خارج بودن از جدول کسورات دریافتی 30 ساله عنوان نموده و اعلام کرده چون 5 سال کسورات دریافت شده حقوق بازنشستگی به این دو آیتم تعلق نمیگیرد و چنانچه تمایل به دریافت حقوق کامل این دو آیتم دارید می‌بایست سازمان آتش نشانی کسورات 25 ساله این دو آیتم را پرداخت کند تا ما نسبت به برقراری حقوق برای شما اقدام کنیم...مسلما از آنجا که من و طیف گسترده ای از همکاران این مشکل را داریم به جهت داشتن بار مالی سازمان آتش نشانی زیر بار مالی آن نخواهد رفت .. سوال من این هستش که آیا قانونی برای بازگرداندن مبالغ دریافتی از این نوع که سازمان بازنشستگی زیر بار پرداخت آن نمیرود موجود هست یا خیر؟که بشود با استناد به آن مبالغ پرداختی را طلب کرد؟ممنونم و براتون آرزوی موفقیت دارم

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود بله با طرح دعوای مطالبه حق العمل تون علیه اتش نشانی و... به دیوان عدالت اداری نتیجه میگیرید