مشاوره حقوقی رایگان - دادن آدرس اشتباه خوانده برای تمکین

سلام. شوهر بنده به مدت دوسال است که ترک انفاق و ترک منزل کرده است. من ایشون محکوم به پرداخت یکسال نفقه معوقه و بعد از اون محکوم به نفقه جاریه و تهیه مسکن و وسایل منزل کردم. بعد از اون هم دادخواست طلاق یک طرفه دادم که رای اولیه به طلاق صادر شد که فعلا ایشون دادخواست فرجام خواهی دادند. بعد از فرجام خواهی که هنوز نتیجه نیومده درخواست تمکین داد و در این درخواست آدرس من رو اشتباه دادند که دادگاه در شهر ایشون برگزار بشه در صورتی که محل زندگی مشترکمون قبل از ترک ایشون در شهر من بوده. من میتونم نسبت به اینکه آدرس من رو اشتباه دادند اعتراض کنم. چون محل زندگی مشترکمون شهر دیگه ای بوده و اینکه دوسال زندگی مشترک با توجه به مستندات نداشتیم. سوال بعدی میتونم در دادگاه تمکین به دلیل صوری بودن دادخواست تمکین رو رد کنم؟

پاسخ ها :

ميلاد  مردانی اقدم

ميلاد مردانی اقدم :

سلام بله،09142547989

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام
بر اساس قانون حمایت از خانواده سال 92 اقامتگاه زوجه در طرح دعاوی خانواده ملاک صلاحیت رسیدگی محاکم میباشد.
بنابراین می‌توانید قبل از جلسه دادگاه یا در اولین جلسه رسیدگی به این موضوع ایراد گرفته و آدرس خود را اعلام نمایید چنانکه آن دادگاه در حوزه قضایی اقامتگاه شما نباشد قرار عدم صلاحیت صادر می نماید و پرونده را به حوزه قضایی محل اقامتگاه شما ارسال میکند.