مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص مراحل وصول سفته

سلام
صد میلیون سفته دست کسی دارم و از من شکایت کرده و حکم آن قطعی شده است و دادگاه تجدید نظر هم آن را تایید کرده است البته من در دادگاه شرکت نکردم بعدش اعتراض کردم که رفت تجدید نظر ولی چون تقاضای اعسار هزینه تجدید نظر دادم و رد شد دیگه پیگیری نکردم . حالا سوال من این هستش که آیا برای من اجراییه صادر میشه و باید مال معرفی و یا پرداخت بدهی را انجام دهم یا مستقیم جلب برای من صادر میشود ؟؟ در ضمن تا چه مرحله ای میتوانم درخواست اعسار بدهی را به دادگاه بدهم ؟؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اجراییه صادروبه شماابلاغ میگرددظرف یک ماه پرداخت یامال معرفی نمایید.پس ازآن درصورتی که پرداخت نکنیدبادرخواست خواهان پرونده به اجرای احکام میره وپس ازاستعلام اگه مالی ازشمایافت نشودبااعمال ماده3قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی حکم جلب شماصادرمیشود.شماهرزمانی که بخواهیدمیتوانیددادخواست اعسارمطرح نماییدامادرصورتی که یک ماه ازصدوراجرائیه گذشته بایدبایستی ضمانت بگذارید.بنابراین بهتراست قبل ازگذشتن یک ماه ازصدوراجرائیه دادخواست اعساردهید