مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند، کلاهبرداری

یه خانم خیاطی چهار سال برای من کار می کردن و تمام سفارشات و من توی واتس اپ و تلگرام ثبت می کردم که اجرا بزنن
ایشون عکس لیستایی که باهم بصورت حضوری قیمت گذاری و تسویه می کردیم رو با وجود اصرار زیادم توی واتس اپ نمیفرستاده یا مجدد بدون قیمت می نوشته میفرستاده (بطور واضحی جعل می کرده حتی دست خودمو)
تا بتونه سریای بعد دوباره لیستای قدیمی و باهام حساب کنه (دو ماه پیش که چک کردم فقط روی لیست اخر به اندازه ی پنج میلیون از من پول اضافی گرفته بود یعنی کارهایی رو جزو دوختاش اورده بود که وجود خارجی نداشتن)
وقتیم که فهمیدن رفتم شکایت ادعا کردن که دست خط من توی اون دفتر هست و خودم حساب کتاب کردم (دست خط من هست ولی نمی دونستم تکرارین)
با توجه به مستندات واتس اپ و تلگرام و اثبات اینکه تمام سفارشات اونجا ثبت می شدن
به نتیجه می رسم؟
عنوان شکایتمم: جعل سند و رسید
کلاهبرداری و سعی در فریب

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود حصول نتیجه، نیاز به مدرک قوی داره