مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام در سال 97 پدر زن برادر خانونم و خانوم وقتی از خیابان رد میشدند پراید هر 3 شان را زیر میگیرد برادر خانومم که سرباز بود درجا فوت میکند و پدر خانومم تقریبا 12 ساعت بعد و خانومم بعد از 30 روز کما حالش خوب میشه و پاهاش شکسته ... منطقه مسکونی بود و چون راننده گواهینامه نداشت افسر 50 50 زده و بعد اعتراض 75 به 25 به نفع ما میشود و من اینجا از شما کارشناسان و وکیل های محترم سه سوال کوچک دارم که شاید خیلی ها به دردشون بخوره
1.اینکه کارشناس بیمه میگفت چون با عابر تصادف شده 75 درصد بیمه و 25 درصد رو صندوق میده. ایا صندوق در این شرایط 75 به 25 الباقی میپردازد یا خیر؟
2.و طبق شنیده هام بیمه موظف بود که دیه فوتی ها را خیلی زود تر پرداخت کنه و دیه خانومم را بعد اتمام پرونده که الان دوسال هست که چیزی نداده که الان 7 ماه هم رای میگذره ندادن ایا میتوانیم شکایت دیر کرد کنیم و درصورت بله برای فوتی ها جدا برای مصدوم جدا یا براه هر دو یک جا شکایت کنیم ؟
3 .برادر خانومم که که 12 ساعت قبل از پدرش فوت کرده بود دیه ان به پدر میرسد و از پدر به بقیه اراث یا نه چون تو یک روز فوت کردن دیه پسر به مادرش میرسد؟ و یا تقسم ان چگونه هست کمک کنید خیلی ممنون میشم یعنی تو روستا همه موندیم مرسی

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، چنانچه پرونده تشکیل وبه بیمه تحویل داده باشین درصورت دیر کرد بله علاوه بر پرداخت دیه به نرخ روز خسارت اخیر هم باید پرداخت کنن وشما باید درخواست بدین ضمن اینکه این جور کارها نیاز به وکیل دارید تا تمام حقوقتون رعایت بشه