مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی

سلام بنده در بیمارستان اعصاب و روان از سال 71تا کنون مشغول کارم و در این سال ها برای من عنوان شغلی های متعددی رد شده من الان 28سال سابقه کار دارم و جانباز هم هستم و برای سختی کار برای عنوان شغلی کارگر خدمات شکایت کردم و مورد قبول واقع شده ولی زمانی که برای بازنشستگی مراجعه کردم بهم گفتن از واحد سابقه لیست عنوان شغلیمو بگیرم و منم همین کارو انجام دادم و به واحد مستمری دادم اونجا بهم گفتن تو لیست سابقه شما چند سال کارمند رد کردن و یک نامه به من دادن که بدم بیمارستان برای دریافت پرونده پرسنلی منم این کارو کردم ولی اونا با آشنایی که توی بیمه دارن به جای حکم لیست بیمه رو فرستادن که اون لیست کلا همه پرسنل کارمند رد شده بودن حتی یک روز سختی کار به من تعلق نگرفت در صورتی که لیست سوابق بیمه که از خودم بیمه گرفتم از سال 91تا 98برای من کارگر خدمات رد شده و سال های 86تا88 هم که کارمند رد شده من حکماشو دارم با امضای رئیس بیمارستان که کارگر خدمات رد شده بعد هشت سالشم تو لیست خوده بیمه هست که من کارگر خدمات بودم ولی الان کارشناسه مستمری میگه نه اینا هیچ کدوم قبول نیست ما پرونده پرسنلی شما رو دیدیم و به شما تعلق نمیگیره میگم اونارو دست کاری کردن ولی جوابمو نمیدن لطفا کمکم کنید کجا باید برم

پاسخ ها :

مهشيد داوران پور فرد

مهشيد داوران پور فرد :

استان :

بهتر است با برابر اصل کردن کلیه مدارکی که برای اثبات گفته هایتان دارید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.