مشاوره حقوقی رایگان - 6 ماه ترک منزل زوج و اثبات آن و نداشتن مسکن در شان زوجه، زوجه می تواند درخواست طلاق دهد؟

با سلام زوج از 26 اسفند 97 منزل را ترک کرد و ترک منزل ایشان تا تاریخ 22 مرداد و نپرداختن نفقه در شورا اثبات شد و ملزم به پرداخت یک میلیون تومان شدند که من اعتراض زدم و تا الان جوابی نیومده، اما نفقه شهریور ماه رو به صورت کیفری اقدام و دریافت کردم و اینکه نفقه فرزند رو پرداخت نمیکنه، به بنده گفتن وسایل خودت رو جمع کن و ببر چون می خوام خونه رو پس بدم، و وسایلم رو بردم و ایشان خانه را کاملا خالی کردند اما هنوز خانه رو پس ندادند، من دیگر جهیزیه خود را نخواهم آورد، شکایت کیفری انجام دادم که منزل خالی از وسایل هستش و خانه مدام فاضلاب بالا میزند و همیشه بو میدهد و محله مشرب فروشان و‌ مواد فروشان می باشد که اصلا در آنجا امنیت نداریم و در شان بنده نمی باشد من لیسانس نرم افزار هستم و برنامه نویس هستم و دیگر نمی توانم با یک دختر 7 ساله در آن محل زندگی کنم، ایشان به بنده گفتن می خواهند مرا طلاق دهند و به زندگی خودشان با دوستانشان ادامه دهند اما اقدامی نکرده اند اکنون بنده در خانه مادر ساکن هستم و تمام خرج فرزند با من هستش در مدت 10 سالی که زندگی کردم تمام خرج خودم را خودم پرداخت کرده ام و دیگر نمی خوام کار کنم و با نفقه 400 هزار تومان به هیچ عنوان نمی توان خرج و مخارج رو پرداخت کرد و بنده همیشه از لحاظ مالی در رفاه بودم تا زمانی که شاغل بودم اما این آقا توانایی پرداخت هزینه های من را ندارد، با وجود این توصیفات می تونم درخواست طلاق بدهم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر شکایت کیفری ترک انفاق شمابه نتیجه رسیده و حکم محکومیت همسرتان را گزفتید می توانید اقدام به طلاق نمایید