مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیرکرد تحویل اپارتمان

باسلام
من در تاریخ6/10/95اپارتمانی پیش خرید کردم که 100نقد و دو فقره چک به مبلغ 12/5میلیون پرداخت شده مابقی 50میلیون تومان که این چک بدون تاریخ و با قید بابت تحویل نزد بنگاه میباشد تاریخ تحویل اپارتمان، 1/9/96بوده که بصورت حضوری و شفاهی متذکر شدم که پول من آمادس و ایشون یعنی پیمانکار پاسخ میدادن اپارتمان اماده نیست من صبر کردم ولی باز اماده نشد و تصمیم به گرفتن دیر کرد نمودم از قراری روزی 30هزار تومان لذا به شورای حل اختلاف دادخواست دادم و دادخواست به علت بند 9_6 قرارداد مبنی بر حل اختلافات در موسسه داوری رد شد البته اسم هیچ موسسه ای در این بند توسط بنگاه نوشته نشده لذا باید دادخواست تعیین داور میدادم هرچند این اختلاف نیست چیز تعیین شدی بهرحال دادخواست دادم طی این روند ایشون اظهار نامه ای فرستادن مبنی بر اینکه زمان تحویل اپارتمان اینجابب پول نداشتم و در ضمن به کذب 10/2/97تحویل گرفتم از ایشون که کارهای داخلی انجام دهم که البته نه مدرکی از من داره بابت تحویل نه چک تاریخ داره نه فرم خورده و همچنین هیچ کار داخلی هم در واحدم انجام ندادم جز این که ایشون فرمودن 1/6امادس من مواد اولیه کناف رو 25/5خریدلری کردم رفتم اپارتمان تحویل بگیرم دیدم اماده نیست بحث شد و مواد کناف در سالن واحدم رها کردم که البته هم فاکتور کناف موجوده هم کابینت کار و کناف کارم به من امضا دادن مبنی بر عدم انجام کار داخلی و البته من جواب اظهار نامه ایشون دادم که اپارتمان اماده نبوده که پول بدم
ولی برای محکم کاری تقاضای کارشناس و تامین دلیل کردم که در مرحله تعیین کارشناسم و اظهار نامه ای هم فرستادم مبنی بر تعیین داور که پیشنهاد من رو بابت معرفی اتحادیه املاک بعنوان داور رد کرده و یک چیز بیربط معرفی کرده من نپذیرفتم و دادخواست تعیین داور دارم
من همش دارم قسط میدم هزینه وکیل نداشتم حتی متن نوشته ها و داخواست رو از تو کتاب و نت گرفتم حتی روند هم از نت فهمیدم حالا همش من رو میترسونن که بابا اینا زرنگن و دیرکرد رو نمیدن اخه تو قرارداد نوشته شده ممنون میشم راهنماییم کنید که کارایی کردم تا اینجا درست بوده و لازمه چه کار دیگه ای بکنم

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

طی دادخواست میتونید مطالبه کنید دیرکردتون رو البته رایی که قبلا از باب مطالبه دیرکرد گرفتید مهمه

پرسشگر :

منظورتون کدوم رای هست ؟در کل میخوام بدونم روند کار درست بوده ؟

پرسشگر :

رای اول که به شورای حل اختلاف مراجعه کردم بودم این بوده که باید تعیین داوری بشه

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

بعد داوری چه نظری داد ؟اگه از داوری نتیجه نگرفتید میتونید مجدد دادخواست بدید