مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام . برای مطالبه مهریه دادخواست داده ام و نوبت دادگاهم چند روز دیگر است. البته برای این مطالبه اعسار داده ام. آیا این نوبت دادگاه برای رسیدگی به موضوع اعسار من است یا به موضوع مهریه هم در همین نوبت رسیدگی می شود ؟

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام اگر با دادخواست مطالبه مهریه دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی نیز داده اید اولین جلسه دادرسی اختصاص به اعسار شما خواهد بود وبه مطالبه مهریه تا تعیین تکلیف نهایی نسبت به اعسار رسیدگی صورت نمیگیرد.

یک وکیل

با سلام با اینکه این روند قانونی نیست اما بسیاری از شعب دادگاه های خانواده به هر دو پرونده همزمان هم رسیدگی می کنند.