مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه به خاطر نداشتن امنیت جانی

با سلام همسر بنده به خاطر اعتیاد من که 11سال پیش بوده دادخواست طلاق دادن و دادخواستشون هم در دادگاه و هم تجدیدنظر رد شد حالا بنده الزام به تمکین دادم قبلش هم هم خودم رفتم و هم اظهارنامه فرستادم ولی جواب ندادن حالا ایشون ادعا میکن که من امنیت جانی ندارم چگونه از خودم دفاع کنم در حالی که اعتیاد به شیشه داشتم ولی ترک کردم و الان 11ساله که سالم هستم چگونه از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك حسن اخلاق و ترك اعتياد را به دادگاه ارائه بفرماييد