مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت کارگری ثابت به کارمندی رسمی

بنده برادر شهید میباشم 10سال پیش با پیش دانشگاهی وارد شهرداری و با قرارداد کارگری ثابت میباشم سال 95 مدرک کارشناسی گرفته ام در حال حاضر با توجه به ماده21 ایثارگری درخواست تبدیل وضعیت به رسمی کارمندی را دارم. ضمنا در شهرداری مسئول واحد نیز میباشم اما کارگزینی شهرداری از تبدیل وضعیت سرپیچی میکند لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.