مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رد نحوه رد شکایت نزول خور از ورثه برادر متوفایم

دعوای حقوقی پول سود از ورثه متوفی

با سلام به حضور وکیل محترم می رسانم که برادر بنده 9 ماه پیش در اثر تصادف فوت کرده حال بعد 9 ماه یه اقایی ادعا کرده که پول سود به برادرم داده و برادر مرحومم کارت یارانه خود را پیش این اقا گذاشته و برادرم یک فقره چک شش میلیونی دریافت کرده است در حالی که کل پولی که این اقا به برادرم تحویل داده 3 میلیون می باشد.
در کل این اقا در شعبه 3 شورای حل اختلاف اعلام شکایت کرده و ابلاغیه برا پدرم اومده که فردا 15 مهر 97 در جلسه دادرسی حضور یابد و وی خواهان این پول می باشد. میگن اگه چون ربا بوده هر دو مجرمند، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کار کنم؟ این مساله شامل کدام ماده می شه؟ و من به عنوان برادر متوفی چطور یک لایحه دفاعیه بنویسم برای دادگاه که دعوای نزول خور رد بشه و آیا پول نزول را دادگاه قبول داره یا نه؟
باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل حتما مشورت فرمایید