مشاوره حقوقی رایگان - حکم پول نزول

سلام از یکی پول نزول گرفتم 200 میلیون سفته دادم 300 میلیون حالا ازم شکایت کرده ایا دادگاه ثابت کنم بهم نزول داده مشکلی برا جفتمون داره قانونی بابت گرفتن و دادن پول نزول ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ربا دهنده و گیرنده قابل مجازات است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای هر دو مجازات در نظر گرفته می‌شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مطابق با قانون هم برای ربا دهنده هم ربا گیرنده و هم واسطه مجازات تعیین شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونا نزول دهده وگیرنده هردو مجازات خواهند شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ربا گیرنده ودهنده هردو مجازات میشوند مگر اینکه گیرنده اثبات کند در زمان گرفتن ربا مضطر بوده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه نزول بوده یا خیر بستگی کامل به اسناد و مدارک دارد البته نزول بودن آن نیز جرم است و حتی اثبات نزول نیز خلاف اصل است که نیاز به اثبات دارد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

گرفتن ربا برای گیرنده و دهنده وجه دارای مجازات است و چنانچه واسطه ای هم در این تبادل وجه نقش داشته باشد برای وی هم دارای تعقیب قضایی خواهد بود اما چنانچه گیرنده پول ربا اثبات نماید که در شرایط سخت مالی بوده و نیاز به گرفتن وجه و ناچار به این کار بوده مورد مجازات واقع نمیشود