مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام وقت بخیر . من یک سال و نیم هست ازدواج کردم . همسرم توانایی خرید ملک رو نداشتن و من از ملک خودم برای ساکن شدن استفاده کردم و از ایشون هم طلب اجاره نکردم . دو هفته ساکن منزل شدیم تمامی وسایل منزل رو هم خودم خریداری کردم چون میگفت جهیزیه وظیفه زنه . مبلغی رو در پورتفوی بورسی من ریخت منم معادل همون مبلغ رو در پورتفوی ریختم تا شاید به حدی برسه که منزل بخریم . دعوای خانوادگی ای پیش اومد و تمامی وسایلش شخصیش رو با خودش برد . خانوادش میگفتن چک مهریشو میکشیم یا هر چهار ماه یه نیم سکه میندازیم جلوت. یا برات عدم تمکین میگیریم و ... الان طلب وجهش رو میکنه منم در قبال واریزی هاش براش تکست میدادم که انقدر داخل پورتفوی واریز شده . هفته پیش نامه ای داخل فضای مجازی ارسال کرد که اگر پولم رو ندیدین ازتون شکایت میکنم همینطور با اینکه خونه ای نداره میگفت باید برگردی سر زندگیت وگرنه شکایت میکنم . با پدرم صحبت میکرد میگفت پولمو بدین تا برم خونه رهن کنم و اسباب بگیرم . پدرم بهش گفت تا توافق حاصل نشه پولت پیش ما امانته . من میخوام بدونم اگر شکایت کرد برای وصول وجهش چیکار باید بکنم ؟ اصلا حقی در قبال طلب مهریه و طلاق دارم؟ مهریم عندالمطالبه بوده و حق مسکن هم دارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید در دادگاه خانواده دادخواست مطالبت مهریه نمایید
و همسر شما هم می تواند در دادگاه عمومی حقوقی دادخواست مطالبت وجه نمایید و.....

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید