مشاوره حقوقی رایگان - قلع و قمع

با سلام،. محکوم له پرونده قلع و قمع و خلع ید ملکی که در آن چند سوله ساخته شده است، هستم. با توجه به هزینه بالای تخریب سوله، محکوم علیه پیشنهاد واگذاری مستحدثات را داده است. حسب ماده 47
محکوم‌له می‌تواند تحت نظر دادورز (‌ مامور اجرا ) آن عمل را وسیله دیگری انجام دهد و هزینه آن را مطالبه کند و یا بدون انجام عمل هزینه لازم را به‌ وسیله قسمت اجرا از محکوم‌علیه مطالبه نماید.

آیا میتوانم بدون اجرای قلع و قمع، بخشی یا تمام هزینه قلع و قمع را از محکوم علیه درخواست کنم؟

از وقت شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام هزینه های اجرایی رو می توان ازخوانده مطالبه کرد اگرم ندادن حکم شناسایی اموال بگیرید