مشاوره حقوقی رایگان - قلع وقلع در ملک مشاع

با سلام ودرود. ممنون از وقتیکه برای پاسخ میگذارید.پوزش اگر متن طولانی میشود.
پدر بنده به همراه دو خواهرش 30 سال قبل در یکی از روستاها ملکی سه طبق با هم احداث میکنند. وبراساس توافق شفاهی پدر من طبقه دوم و یکی از خواهرانش طبقه سوم و یکی از خواهرانش که سهم کمتری داشت در نصف طبق اول مستقر میشوند و نصف طبقه اول پارکینگ احداث میشود برای طبقه دوم (پدر من) وطبقه سوم (یکی از خواهرانش). چون طول پارکینگ کم بود، همان سال 2 متر به سمت حیاط پیشروی می کنندو سقف این پیشروی رو یک ایرانیت فلزی قرار میدهند- یعنی ما که طبقه دوم بودیم، جلوی بالکنمان یک ایرانیت 2*2 بود-سال قبل پدر من به خواهر (طبقه سوم) پیشنهاد داد این ایرانیت فلزی را برداشته وستون بزنیم وبه بالکنهایمان اضافه کنیم-طبقه سوم ابتدا قبول کرد ولی در ادامه گفت من نمی خواهم-ما اون ایرانیت را برداشتیم وسقف فلزی زدیم وبه بالکنمان افزوده شد-و ایشان در دادگاه(پس از 6 ماه از تکمیل شدن بالکن) از پدر به جرم تصرف عدوانی شکایت کردند- که رای دادگاه آمد که : متهم با شاکی رابطه نسبی دارد ودخل وتصرفات نامبرده حسب ضروریات واقتضائات عرفی است و اختلافات حاصله ناشی از اختلافات خانوادگی است و برائت دادند به پدر بنده-اکنون دوبار از پدر شکایت حقوقی کردند برای قلع وقمع این بالکن- و پرونده خوشبختانه پیش همان قاضی ارجاع شده است-سوال داشتم از اساتید که این بار حکم قاضی چه می تواند باشد وما باید چه دفاعی انجام بدیم؟ ( قابل ذکر است که : شرکا هیچکدام سند 6 دانگ ندارند و 2/4 دانگ سند مشاعی برای پدر بنده و 2/4 دانگ برای یکی از خواهرانش و1/2 دانگ برای دیگر خواهرش هست) ممنون از راهنمایی که می فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه حکم چه خواهد بود اصلا قابل پیش بینی نیست چرا که تماما بستگی به دفاعیات و مستندات طرفین و نیز نظر مقام قضایی بستگی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدرک یا شاهدی دال بر اجازه خواهرانش ارایه دهد در غیر این صورت حکم اعاده وضع به حال سابق صادر می شود