مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مورد اختلاف حین دارسی

سلام وقتتون بخیر شاکی پرونده ای کیفری هستم تحت عنوان فروش مال غیر زمین کشاورزی با سند قولنامه ای و تقاضای ابطال قولنامه مزبور را تحت لایحه ای ارایه کرده ام باتوجه به اینکه از کل ملک بخشی قابل تصرف اینجانب است و بخش دیگر در تصرف شخص دیگری می باشد و دادگاه رای به نفع آن شخص صادر کرده است و من از فروشنده ملک به اینجانب بعنوان فروش مال غیر بر بخش غیرقابل تصرف ملک شکایت کیفری کرده است آیا باتوجه به اطاله دادرسی ، اگر آن بخشی که در تصرفم هست را بفروشم می توانم همچنان متقاضی ابطال قولنامه باشم؟ و کلا حقوق از دست رفته من چگونه قابل وصول ، بعد از فروش ملک می باشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

توضیحات شما گنگ است لطفا تماس بگیرید

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام ابطال معامله بحثی حقوقی است

و فروش مال غیر یا تصرف عدوانی کیفری است

حضورا به وکیل مراجعه کنید تا پرونده و مدارکتان را ببیند و منظورتان را متوجه شود و پاسخ دهد.

اجمالا با فروش ملک حقوق متعلق به ملک به خریدار منتقل می شود.