مشاوره حقوقی رایگان - روال کاری و رای صادره برای جرم ممانعت از حق

با سلام و عرض ادب،
اینجانب مدیرعامل یک آزمایشگاه بتن هستم، متاسفانه یکی از شرکا که موجر محل شرکت نیز هست از شش ماه پیش قفل دربهای شرکت رو عوض کرده و با زور و تهدید از ورود اعضا به شرکت ممانعت میکرد. بنده به جرم ممانعت از حق از وی شکایت کردم که در ابتدا بازپرس پرونده رای به منع تعقیب داد چون متهم رفته بود و همه چیز رو انکار کرده بود، ولی بعد از اعتراض بنده پرونده به دادگاه کیفری فرستاده شد که اونجا بعد از گرفتن استشهادیه و تحقیقات و اظهارات حضوری دو نفر شاهد موجه مرد که از شرکا هم هستند و گفتند که وی شرکت رو تصرف کرده و شش ماه است که همه ما رو از نان خوردن انداخته و تهدیدمون میکنه، قاضی حکم قبلی رو نقض کرد و قرار جلب به دادرسی متهم رو صادر و برای اقدام به بازپرسی قبلی فرستاد که بازپرسی هم بعد از احضار وی که 15 روز از مدتش گذشت و متهم نیومد دستور جلب داد و بعد از جلب و اخذ آخرین اظهارات متهم، قرار کفالت صادر کرد که یک نفر کفیل شد و متهم اومد بیرون و بازپرس پرونده رو فرستاد به دادگاه کیفری قبلی که رای جلب به دادرسی متهم رو داده بود. الان بنده میخوام بدونم که ادامه روال کار به چه شکل هست و قاضی پرونده در بدبینانه ترین حالت و هم در خوشبینانه ترین حالت چه حکمی خواهد داد؟ و اگه حکم زندان بده آزادی متهم بستگی به رضایت من داره یا خودشون به جریمه تبدیلش میکنند؟ (لازم به ذکر اینکه متهم فاقد سوء پیشینه کیفری میباشد)
با تشکر از حسن توجه و لطف بی منت شما

پاسخ ها :

لیلا رواز

لیلا رواز :

سلام اين بستگي به نظر قاضي رسيدگي كننده پرونده دارد كه ميتواند حبس بدهد يا تخفيف راباعنايت به وضعيت متهم شامل حال او بداند