مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن شارژ آپارتمان

یکی از ساکنین شارژ نمیده اصلا جلو چشم آفتابی نمیشه پشت ایفون میگه هر حرفی داری بگو موتور توی پارکینگ میزاره در صورتی که پارکینگ نداره مثل اینکه به گفته خودش نظامی هم هست.

پاسخ ها :

لیلا رواز

لیلا رواز :

سلام طبق قانون آپارتمان ها مدير ساختمان ميتواند برق ،آب وگاز را قطع كند وسپس در خصوص شارژ به شوراي حل اختلاف مراجعه كنيد ومطالبه كنيد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا باید ازطریق ارسال اظهارنامه ارسال کنید