مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

سلام.دو سال قبل همسرم بابت مهریه به 4 تا سکه پیش پرداخت و هر چهار ماه یک سکه محکوم شدند که بدون تجدید نظر خواهی قطعی شد. ولی تا امروز هیچ پرداختی انجام ندادند.سال گذشته بخاطر اقساط معوقه چهار ماه بصورت رأی باز زندانی شدند و باز هم چیزی پرداخت نکردند. یک هفته ای هست که بابت این موضوع دوباره بازداشت شدند و از داخل زندان دادخواست تعدیل دادند.با در نظر گرفتن اینکه طی این دو سال اصلأ پرداخت نداشتند دادخواست تعدیل ایشان پذیرفته می شود یا خیر؟اگر پذیرفته شود تکلیف سکه های معوقه چه می شود؟ با سپاس.

پاسخ ها :

نگین السادات بنی هاشمی

نگین السادات بنی هاشمی :

سلام احتمال تعدیل وجود دارد

پرسشگر :

در صورت پذیرفته شدن دادخواست تعدیل تکلیف سکه های معوقه چه می شود؟زوج از زمان قطعیت رأی اعسار هیچ پرداختی جهت مهریه نداشته اند.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
رویه محاکم متفاوت است بسته به نظر قاصی دارد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با توجه به رشد نرخ سکه در سال جاری امکان تعدیل کاملا وجود دارد و نظر در خصوص عدم پرداختی ایشان به شعبه رسیدگی کننده مربوط است که برحسب رویه آنچه تعدیل می‌گردد مورد ملاک است