مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف ماشین

با سلام من بعد 5سال زندگیه مشترک متوجه خیانت همسرم شدم و مهریه ام که 110 تاسکه هست رو گذاشتم اجرا و ماشین ایشون توقیف سندی شده نه توقیف فیزیکی.می خواستم ببینم ایشون میتونه ادعا کنه با ماشین کار میکنه و ماشین رو از توقیف در بیاره با توجه به اینکه ماشین ام وی ام 550 سواریه شخصیه. درضمن برای توقیف فیزیکی من چه اقدامی میتونم انجام بدم که سریعترین راه باشه.با تشکر

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،طبق قانون خودرو توقیف میشه،یا باید خودت خودرورا پیداکنی واطلاع بدی یا اینکه منتظرباشی یه جایی پلیس جلوش بگیره وتوقیف بشه،البته نامه توقیف بدی راهنمایی رانندگی،بالاخره توقیف میشه