مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک قدیم به پلاک ملی موتور سیکلت

سلام، خسته نباشید. من چند روز پیش موتوری را از یک مغازه موتور سازی خریدم. پلاکش قدیمی هستش و صاحب اولش نمیدونم کجا هست و این که چطوری پلاک قدیم رو به ملی تبدیل کنم؟ مدارک هم دارم کارت موتور و سند کمپانی.

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
اول باید از طریق دادگاه الزام‌مالک‌به تمظیم سند رو بخواین و بهدش پلاک رو از قدیم به جدید تبدیل کنید