مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان.
سختی کار در کمیته سختی کار استان تشخیص داده میشه یا برای تشخیص باید به محل کار مراجعه کنند و بعد رای بدهند و همچنین مدت زمان صدور رای در کمیته بدوی اداره کار چند روزه هست؟
با نهایت تشکر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواست خود را در کمیته مطرح میکنید در مرکز استان اگه جزو مشاغل باشه رای میدن اگر نه برای بررسی به محل کار مراجعه میکنن مدت بررسی دیگه دست خودشونه و تابع سیستم اداری