مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص سختی کار

با سلام خدمت کارشناسان عزیز خدا خیرتون بده که به سوالات کاربران جواب میدهید. سوال من این بود برای تشخیص سختی کار شغل خمیر گیر نانوایی تنوری از طرف اداره کار استان آیا بازدید صورت میگیرد ؟ یا اینکه چون جزو کار سخت میباشد بدون بازدید سختی کار تایید میشود. یا اگر بازدید صورت میگیرد چه مدت طول میکشد برای بازدید.ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام این موارد مربوط به اداره مربوط می باشد و مقررات جاری آن ها