مشاوره حقوقی رایگان - پول رهن خانه اجاره ای

سلام ... خسته نباشید ... این جانب برای برادرم و همسرش خانه ای رهن کردم که زندگی کنند ... متاسفانه بین ایشان و همسرشان اختلاف افتاده و همسرش به ایشان گفته که از خانه برو بیرون ... و برادرم هم حدود 6 ماه میشه که رفته و متواری شده ... لازم به توضیحه که خانه ای که براشون رهن کردم به مدت سه ساله که داخلش زندگی میکنند ... که در سال اول قرارداد را به صورت رسمی داخل بنگاه املاک نوشتیم و بعد از سال اول سالهای بعدی را به صورت دستی در پشت قرارداد بنگاه تمدید کردیم ... البته خودم به عنوان مستاجر ... صاحب خانه بعنوان موجر ... و برادرم که متواری شده بعنوان شاهد ... هم امضا زدیم و هم اثر انگشت...حالا سوال من اینه که چطوری باید پولم رو پس بگیرم...و خانم برادرم هم میگه که پا نمیشم تا شوهرم نیاد...و تمامی مدارک مربوط به بانک هم دارم که پول از حساب من به حساب صاحب خانه واریز شده...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام پس از انقضا مدت اجاره ،قرارداداجاره پایان میپذیرد و میتوانید مبلغ رهن را گرفته و تخلیه نماید