مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

سلام و عرض ارادت
بنده ذینفع هستم و یک فقره چک مشتری بانک سپه که در وجه حامل بوده و بابت طلب از ایشان دریافت کرده بودم را مفقود نمودم.. کلیه ی مراحل قانونی را طی .. و دادگاه دیوان عدالت قضایی شعبه 111 به نفع بنده رای بر ابطال چک صادر نموده است... برگه ی دادگاه را به شعبه ی مربوطه ارائه دادم و از شعبه درخواست مطالبه‌ی وجه چک کردم اما ایشان کار خود نمی‌دانستند و یک نامه ضمیمه ی نامه ی دادگاه مبنی بر اینکه رای ایشان نا مفهوم است به من دادند تا نزد قاضی برم و توضیحات تکمیلی از ایشان بگیرم.. حالا نمی‌دانم برای مطالبه وجه آن چک چه کار کنم... ممنون از شما و دست اندر کاران محترم

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

قاعدتا،با صدور حکم دیوار مبنی برابطال چک میتوانید وجه چک راازصاحب چک بگیری،،،،دادخواست حقوقی ندادی ومشکل ات دراین دادگاه حل نشد حتما دادخواست بده به حقوق خود میرسی

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

چنانچه در متن راي در خصوص پرداخت پول به شما اظهار نظر نشده دادگاه بايستي در اين مورد اظهار نظر نمايد صرف صدور راي به ابطال چك به معني پرداخت پول به شما نيست