مشاوره حقوقی رایگان - پارگی مینیکس و acl.

باسلام.
من در حین خدمت در گشت زنی خودرویی با رییس کلانتری بودم که به دستور ایشون از ماشین پیاده و دنبال متهم کردم و از چند متر ارتفاع افتادم و زانوم به لب تیزی خورد.
هم شلوارم پاره شد و هم زانوم زخم شد و رفتم پیش دکتر ارتوپد و گفتن باید برم mri.
جواب که اومد مینیکس و رباط acl پاره شده.
الان عمل کردم و رییس کلانتری هم نامه رو داد که خوردم زمین اون وقت چجور باید پیگیر دیه باشم؟
و حدودا مبلغ دیه چقدره صرف می کنه برم دنبالش؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به کارگزینی محل خدمت مراجعه ودر خواست اعمال ماده 141 بکنید.یاالله