مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام. رای دادگاه به نفع من صادر شده و 20 روز مهلت اعتراض به متهم داده. حالا یک ماه از رای دادگاه گذشته و من هم ساکن شهرستان هستم و دادگاه هم کرج هست. حالا من باید منتظر بمونم برای من پیامک بیاد یا باید خودم برم دادگاه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام اگر دادنامه از دادگاه حقوقی ایت باید از طریق دفاتر خدمات شهر خودتان درخواست اجراییه به دادگاه ارسال نمایید