مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

دو آپارتمان پیش خرید بعد از سه سال حکم بنده رفته تجدید نظر تایید در اجرای حکم یک واحد رو گرفتم ولی دیگری ساکن داشت، که از 99/9/2 ابلاغ از کلانتری بعد دادستان در 99/11/8 بهمراه داوری داورزی دیگه برای تخلیه امدیم، یک قولنامه به اجبار دادن تا تخلیه عقب بیفته که تاریخش 7ماه بعد از تاریخ خرید بنده بود، که دادستان بهش 21 روز وقت داد، حالا در 25 بهمن برام پیامک امده 1- دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی 2_پرونده .....ردیف فرعی 1 بایگانی...با علت طرح رسیدگی بدوی خواسته خواسته به پایان کار....به شعبه ...تجدید نظر ارجاع و ثبت گردید، خواهان همون ساکن ملک که قبل از من خریده و خوانده بنده رو زده، یعنی چه چکار باید بکنم. رفتم شعبه حقوقی گفت ما همچین پرونده ی رو ندارم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بایدبررسی شودباشماره 09128986575 تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

شماره پرونده را به شعبه یا دفتر خدمات قضایی بدهید تا راهنمایی کنند ...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شماره پرونده را به شعبه یا دفتر قضایی بدهید تا پیگیری کنند ..