مشاوره حقوقی رایگان - تعهد در یگان

سلام ببخشید در دعوایی مارو دستگیر کردن بردن یگان تعهد گرفتن ازمون میخاستم ببینم آیا تعهد پاک میشه یا اگه دوباره تکرار بشه پرونده میشه و در آینده برای دانشگاه و استخدام مشکل پیش میاد؟

پاسخ ها :

اکرم حبیبی

سرکار خانم اکرم حبیبی :

تعهد گرفتن جزو سابقه کیفری ویا سوئ پیشینه محسوب نمیشه،و در استخدان ویا دانشگاه نمیتونه مشکل ساز باشه.

زهرا  كاظمي مقدس

زهرا كاظمي مقدس :

استان :

باسلام .در فرض سوال شما .تعهدیست در یک مرجع انتظامی پس
پرونده قضایی تشکیل نشده است تا در زمره سوابق قرار گیرد طی صورتجلسه ای رفع خصومت شده است.ارشاد در عدم تکرار هست .خیر مشکلی برابه استخدام ....پیش نخواهد امد