مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر سابق

سلام دوسالی است با مردی ازدواج کردم که همسر سابقش رو طلاق داده و ماهیانه بیش از یک میلیون بابت نفقه دوفرزند دختر و هر 9ماه یکبار یک سکه بابت مهریه میدهد، از اونجایی که همسر سابق در شهرستان هستن و در دادگاه آنجا نفوذ بسیار بسیار دارن در این دوسال نه تنها تعدیل های ما رد و حکم به نفع همسر سابق شد حتی یکبار در مورد رای ناعادلانه قاضی هم شکایت کردیم اما کار به جایی برده نشد، در این دوسال ایشون به بهانه گرانی بارها درخواست افزایش نفقه فرزندان را دادن و ترتیب اثر داده شد و بارها تعدیل ما رد شده ، تمام دارایی همسرم هم فقط یک باب منزل آپارتمانی 80 متری است ، تمام نگرانی بنده این است که زبانم لال بعد مرگ همسرم ایشان می تواند منزل کنونی و حقوق کارمندی را به عنوان مهریه مصادره کنن؟ اگر چنین است حق من به عنوان همسر این آقا چیست؟ ایا امنیت مالی دارم؟ تا اونجا که من مطالعه داشتم درحال حاضر همسر بنده اجازه ی این را ندارن که مالشان را به نام نزدیکان یا من بکنن و یا بعد فوت همسر سابق می توانندا دعای مهریه کرده اموال همسر بنده را مصادره کند؟ و بعد نوبت به ورثه و من خواهد رسید و از آنجایی که مهریه زیاد است فکر نکنم چیزی از اموال بخواد بمونه ، سوال با این اوضاع من چه امنیت مالی در آینده به عنوان همسر ایشان می توانم داشته باشم؟؟ الان که به خاطر وجود پرمهر شوهرم تحمل می کنم ایا بعد یه عمر زندگی وقت پیری به خاطر مهریه همسر سابق شوهرم باید آواره بشم؟؟ آیا از حقوق کارمندی ایشان چیزی به من میرسه؟؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بعد از فوت همسر سابق می توانند اموال شوهر شما را بابت مهریه توقیف کنند چون دیون متوفی مقدم هست و ابتدا باید پرداخت بشه
الان همسرتون میتونن خونه رو به نام شما کنن و یا به شما صلح عمری کنند از این بابت مشکلی نیست و بهتر هست این کار رو انجام بدن