مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. همسرم فوت شده طبق وصیت یک سوم از خانه بنام من هست میخواستم ببینم اگر مهریه ام بخوام بگیرم از سهم خانه غیر ازین یک سوم بازهم سهمی دارم.
ممنون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام مهریه شما بعنوان دین قابل مطالبه است و بابت یک سوم سهم خانه وصیت هم میتوانید با درخواست حصروراثت و تقسیم بنام خود انتقال دهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. از اموال متوفی ابتدا دیون از جمله مهریه دریافت می شود و سپس نوبت به وصیت و بعد از آن نوبت به ارث می رسد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما علاوه بر ثلث اموالی که وصیت کرده اند می توانید مهریه تان رانیز از اموال متوفی مطالبه کنید