مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام مادر بنده در سال 92 فوت شده است و مادر مادر بنده نیز در سال 94 فوت شده است یک حیاط ارثی به نام مادرم است حالا من و برادرم سهم میبریم ایا مادربزرگم که بعد از مادرم فوت شده او نیز سهم میبرد حالا که مادر مادرم فوت شده ایا دایی بنده میتواند به جای مادربزرگم که مرده است از مادرم سهم ببرد؟ دایی بنده مدعی است چون مادر بزرگم بعد از مادرم مرده مادربزرگم از مادرم ارث میبرد و به دایی بنده تعلق میگیرد. ایا میشود؟

پاسخ ها :

ولی الله محمدي

ولی الله محمدي :

استان :

سلام
یک ششم ازاموال مادربه مادربزرگ میرسدووراث مادربزرگ که دایی هم جزءآنهاست ازیک ششم به نسبت سهم الارث ارث میبرد