مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ومسکن مستقل

سلام، من سه ساله نامزدم شوهرم رفت و آمد نمیکرد شکایت نفقه کردیم رفته وکیل گرفته اونم فاکتور آورده بود که برام لباس و همه چی خریده ولی دروغهای نمیدونم چطور اثبات کنم مسکن هم میگه من خونه ندارم میبرم خونه مامانم پیش اون زندگی کنیم ولی من میخوام مستقل زندگی کنیم الان نمیدونم چیکار کنم آخرش چی میشه؟

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

سلام ، فارغ از نتیجه شکایت کیفری مطرح شده، میتوانید دادخواست تهیه مسکن مستقل تقدیم دادگاه حقوقی بکنید .

یک وکیل

سلام اگر نامزد هستید نفقه تعلق نمیگیرد و اکر عقد هستید باید منزل مستقل و قابل سکونت تهیه نماید