مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و ادب. لطفا لطفا کمکم کنید .. واقعا دیگه خسته شدم از این همه اذیت و ازار

من از سال گذشته دادخواست نفقه جاریه دادم بعد شوهرم تقابل تمکین زد و خلاصه تا الان برای دفعه چهارم خونه و اثاثش رد شده و در مرحله اجرای احکام این موضوع ثابت شده س، اما متاسفانه دادگاه خانواده و تجدیدنظر در رای خود، مبلغی برای نفقه م ننوشته اند، و فقط نوشته اند در صورت تایید منزل و اثاث توسط زوج، زوجه ملزم به تمکین و مستحق نفقه خواهد بود!! و قاضی اجرای احکام میگه با این رای دادگاه ما نمیتونیم حکم جلب صادر کنیم!!! الان یعنی هیچی به هیچی! یکسال و نیمه که دارم میرم و میام آخر ش هم نفقه منو تایید نکردند!! و قاضی اجرای احکام میگه باید دوباره نفقه جاریه بدم!!!...خواهش میکنم محض رضای خدا یک راهنمایی دقیق بفرمایید ..بخاطر رضای خدا
شوهرم تو این مدت حتی یک ریالم واسه م واریز نکرده ! حتی یارانه م رو! بچه هم داریم که پیش منه! نفقه اونم نمیده و یارانه ش! چیکار کنم من از دست این دادگاه ها و قاضیا که فقط طرفدار مردها هستند! نفقه معوقه هم درخواست میدم رد میشه!

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

اگر پرونده تان مختوم نشده از دادگاه واحد معاضدت تقاضا وکیل کنید و اگر توانایی مالی دارید خودتان وکیل بگیرد یالااقل کلیه مدارک و پرونده ها را به یک وکیل نشان دهید و راهنمایی بخواهید