مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام. خواهر شوهر من فوت شدند. از همسرش طلاق گرفته ‌فرزند دارد ولی 20 سال هست با آن ها در ارتباط نمی باشد. خواهر شوهرم حدود 6 سال با دوستش که آقا هست زندگی می‌کند. چهار سال پیش از ارث پدرش یک خونه در ... و خرید به بچه هایش نگفت چون اون ها ولش کرده بودن از اون موقعی که خونه رو گرفته بود، در اون خونه زندگی نمیکرد و فقط اساس میخرید ‌میبرد اون جا و در خونه دوستش زندگی می‌کرد. یک هفته قبل از این که خواهر شوهرم فوت کنه خونه مادر شوهرم با هم بودیم. ما با هم به خونه خودش رفتیم من چون ساکن جای دیگری هستم تعدادی از وسایلم در خونه ایشان گذاشتم که هر وقت خواستم برم از خونه اش بردارم. وسایل من در منزل خواهر شوهرم ماند یک هفته بعد خواهر شوهرم در خونه دوستش فوت کرد. مادر شوهرم گفت وقتی بچه های خواهر شوهرم بیان دیگر وسایل من رو نمیدن من هم رفتم خونه خواهر شوهرم وسایل رو برداشتم. میدونستم که دوربین دارد چون هفته پیشش وسایلم بردم خونش دوربین رو دیدم. بعد هم کیف خواهر شوهرم که کلید خونه در آن بود را تحویل کلانتری دادیم. با تمام وسایل داخل کیف صورت جلسه هم شد. حالا بچه هایش ادعا می‌کند که من طلا ها، ‌پول و کلی وسایل دیگر را به دروغ میگویند تو برداشتی و آبروی من رو همه همه جا بردند و از من ‌دوست پسر خواهر شوهرم شکایت کردند. خواهر شوهرم طلا داشت ولی در دستش بود و زمان مرگ هم در خونه دوستش بود. حالا من باید چگونه بی گناهی خود را ثابت کنم؟ لطفا من را راهنمایی کنید. چی کار کنم؟ در ضمن من چون به شهر دیگری اساس کشی کردم وسایل منزلم در چند انباری می‌باشد. دلیل بودن اساس من در منزل خواهر شوهرم هم همین بود و همچنین ورثه او در اون خونه زندگی نمیکردند. من قبل از تحویل کلید به آن ها به آن جا رفتم. من شاهد هم دارم هم برای وسایل خودم هم این که طلای او در دستش بوده و من در زمان مرگ او را ندیدم. وسایلش از بیمارستان تحویل دوستش داده شده. بچه هایش به خاطر فیلم دوربین همه چیز وکیل طلای دیگر به من نسبت میدهند. بعد 20 سال که اصلا نمیدوند مادر خود چه چیزهایی دارد. من فقط وسایل خودم که چند پلاستیک بود رو برداشتم. ممنون

پاسخ ها :

اتهام سرقت اثبات بی گناهی در سرقت دفاع در برابر اتهام سرقت سرقت