مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دارای بدهی به شرکت

سلام. بنده در اردیبهشت 99 یک دستگاه خودرو خریداری کردم و مبلغی به عنوان پیش پرداخت، پرداخت کردم تا پس از انتقال خودرو مابقی پول را نیز پرداخت کنم. اما مشخص شد که مبلغی به لیزینگ بدهکار می باشد و از آن زمان تاکنون تسویه بدهکاری انجام نشده و از تحویل خودرو ممانعت می نماید. در ضمن در روز دادگاه چند نفر را همراه آورده و باعث جرح شد. لطفا بفرمایید حکم چیست؟

پاسخ ها :

خرید خودرو دارای بدهی به شرکت خرید خودرو لیزینگی عدم تحویل خودرو خودرو