مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام.
چند سال پیش آپارتمانی با پارکینگ در بنچاق قید شده بود خریداری کردم. چند سال دست مستاجر بود تا این که کار سند انجام شد و سند گرفتیم. بعد از سند متوجه شدیم که جایی از فضای پارکینگ که باید مشاع بود چون جای دور زدن و فضا گرفتن برای پارک ما بود، به دوتا از همسایه ها فروخته شده.
میخوام ببینم اگر کارشناس ثبت کار غیر قانونی کرده و این کار رو انجام داده الان میشه با شکایت بتونیم سند اون دو تا پارکینگ رو باطل کنیم؟
با وجود اون دو تا ماشین ما و یکی دیگر از همسایه ها یا نمیتونیم پارک کنیم یا باید با پشت ماشین بیاییم در پارکینگ و به سختی پارک کنیم. چون زمین ساختمون کوچیک هست. ماشین ما کوچیک هست و اگر ماشین بزرگتر باشه اصلا نمیشه پارک کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید تا سریع تر اقدام کنم.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بستگی به این دارد که در سند چه قید شده ایا پارکینگ بطور مشخص قید شده با نه