مشاوره حقوقی رایگان - دیه و از کار افتادگی حادثه حین خدمت سربازی

سلام.ارادت مند. در حین خدمت در یگان هنگام دویدن به زمین خوردم. متن صورت سانحه دقیقا به صورت زیر است: در حین دویدن در یگان به زمین خورده و از ناحیه شانه و زانو آسیب گردیده است.
متاسفانه زانوی راستم دچار دررفتگی خفیف شده و آسیب به عصب پرونئال وارد شده و همچنین زانوی چپ دچار پارگی رباط و منیسک و در اثر ضربه وارده دچار نرم شدن غضروف کشکک شدم و همچنین دچار پارگی خفیف تاندون شانه شده ام.
میخواستم بدونم دیه و از کار افتادگی شاملم میشه؟
امکان داره که بگن در اثر سهل انگاری اتفاق افتاده و بگن مقصر خودم بودم که زمین خوردم، دیه و از کار افتادگی شاملم نشه؟
دست شما درد نکنه
موفق و پیروز

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معمولاغرامت میدهند،بستگی به کمیسیون دارد