مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام؛ ما یه ملک داریم که در سال 67 خریداری شده و به علت نداشتن سند مبلغ صدهزار تومان پرداخت نشده که در زمان سند زدن ملک پرداخت شود (که البته فقط این ملک نبوده که سند نداشته چند ملک دیگر هم بودن). از سال 84 شروع کردن به سند دادن که ما نتوانسیم کسی که با ایشون قولنامه داریم رو پیدا کنیم برای سند حالا بعد از 13 سال تلاش پیدا کردم ورثه اون شخص رو ولی اونها ادعا میکنن که اون مبلغ باید طبق پول ملک محاسبه بشه نه مبلغ صدهزار تومان خواستم ببینم واقعا میتونن همچین ادعایی کنن در صورتی که من چندسال دنبال اونها بودم و کوتاهی از اونها بوده حتی چندبار شکایت کردم و روزنامه کردم! 1 چطور این مبلغ محاسبه میشود ؟ 2 من میتونم از آنها هزینه دادرسی و خسارت این همه مدت که کوتاهی کردن و رو بگیرم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
ورثه زمانی می‌توانند مطالبه مبلغ مازاد بر 100 هزار تومان را مطالبه کنند که ثابت نمایند که مورث آنها مبلغ فوق را مطالبه نموده باشند
ضمنا خسارتی به شما تعلق نمیگیرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر شما الزام به سند بزنید.یاالله