مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام پدر من سال 98 یه تصادفی داشت که پاش بدجور آسیب دید الان دکتر میگه ارشش شاید حتی بیشتر از 3 تعیین بشه میخواستم بدونم با توجه به سقف تعهد بیمه باقی مبلغ رو از کی میگیرن از شخص مقصر یا از جای دیگه ای تامین میشه؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام بيمه مکلف هست پرداخت کنه و برای مازاد بر تعهدات بيمه گربه بيمه گذار یا مقصر حادثه رجوع میکند