مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت برای سایت ‌شرطبندی

سلام، وقتتون بخیر و خسته نباشید ، من قبلا توی چندتا سایت‌ شرطبندی بودم اما کنار گذاشتم و بعد‌ چند‌وقت کارت ‌بانکی که‌ با اون حساب‌ شرطبندی رو شارژ و برداشت میکردم، خودم مسدود کردم و یک کارت دیگر گرفتم، بعد این خبر رو توی وب دیدم که با کسانی که در سایت شرطبندی هستند برخورد میشه، حالا پلیس این کارتم ‌را مسدود نکرده . توی یک بانک دیگر یک حساب ‌بانکی دارم و چند ماه بعد این ‌حساب ‌رو ‌باز کردم.
میخواستم‌ بدونم اون کارتی که با سایت در ارتباط بودم و سوزاندم و کارت دیگر گرفتم مسدود میشود یا نه؟
میخواستم بدونم برای حسابی که در بانک دیگر دارم مسدودی یا مشکلی پیش میاد یا نه؟

پاسخ ها :

مسدودی کارت به دلیل شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی