مشاوره حقوقی رایگان - بازی انفجار

سلام من باکارت بانکی وارد سایت شرط بندی شدم و بازی کردم و باختم و دیگ توبه کردم که هیچوقت نرم سراغش بعد رفتم با همون شماره کارت قبلی ی کارت جدید گرفتم ولی تاریخ انقضاء و cvvفرق میکنه الان امکانش هست اگ من پولی بریزم ب کارتم حسابمو خالی کنن یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده سایت شرط بندی به نظر نمی تواند حساب شما را خالی کند.
ولی اگر مجدد وارد سایت شوید امکان دارد از طریق مراجع قضایی حساب شما مسدود و به عنوان متهم به دادسرا احضار می شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست
امکان بروز مشکل وجود دارد