مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام وقت بخیر من حدود شش ماه نامزد کردم حدود شب چله از طرف خانواده نامزدم به مشکل خوردیم خانواده نامزدم که دایی بنده میشن به من گفتن ما دختر به کرج نمیدیم اخه من ساکن کرج هستم محل کارم هم کرج هستش نامزدم تو شهر قرچک وارمین ساکن هستن خلاصه مطلب الان چند روزه رفتن شکایت کردن و امروز از کلانتری به من زنگ زدن که خانواده نامزدم از من شاکی هستن پرسیدم چه شکایتی گفتن مدارک نامزدم که سجلد شناسنامه و عقد نامه هست دست بنده گرو مانده درصورتی که مدارک برای گرفتن وام دست بنده بوده تازه بهم تهمت دزدی هم زدن گفتن حلقه نامزدم رو برداشتم در صورتی که حلقه که خانواده نامزدم خریدن دست من هست و حلقه که من خریدم دست نامزدم هست الان کلانتری به من گفته که من باید روز چهارشنبه همین هفته ساعت نه نیم صبح به کلانتری محل نامزدم برم من باید برم یا نه .... من برای نامزدم گوشی و خط خریداری کردم اما خط نامزدم خاموشه من به هیچ عنوان نمیتونم ارتباط برقرار کنم حتی چند تا بزرگتر فرستادم تا ریش سفیدی کنه اما مادر نامزدم به همشون توهین کرده من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
حسب آنچه بیان نمودید نگرانی شما بی مورد هست لذا به کلانتری مربوطه مراجعه و موارد مذکور را بیان نمایید.
موفق باشید