مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فرار از پرداخت مهریه

با سلام وقت بخیر.
من مهریه خود را به اجرا گذاشتم و مال به دادگاه معرفی کردم که اونم سهم الارث همسرم هست. پلاک ثبتی که پیدا کردم به نام پدر ایشان بوده و توقیف شده حالا این آقا مدعی شدن که من سهمم رو فروختم به برادرم و حتی برادر شوهرم از من شکایت کرده. شکایت شخص ثالث و این که ادعا کردن که فروخته شده سهم و مبایعه نامه ارائه دادن و حتی گفتن که طی چند فقره چک این مبلغ داده شده. من میدونم دروغ هست. چطوری به دادگاه ارائه بدم که این جعلی و تقلبی بوده و برای فرار از مهریه نوشته شده. هنوز سند رسمی خورده نشده. و قولنامه ای فروخته شده.

پاسخ ها :

اثبات فرار از پرداخت مهریه فرار از پرداخت مهریه مهریه از سهم الارث مهریه ارث