مشاوره حقوقی رایگان - تاتو ابرو

با سلام. من حدود يک ماه پيش براي خانومي تاتو ابرو زدم از من ميكرو و شيدينگ با هم خواست.
و هي ميگفت طبيعي و پر باشه. من مجبور شدم هم تيره كار كنم و هم پر.
سه روز بعد رفت اتحاديه به او گفتن بايد ٢١ روز بگذرد بعد از ٢١ روز اون جا قرار شد با زدن ليزر كل ابرو با هزینه خودم پاک بشه.
دو روز بعد دوباره به اتحاديه مراجعه ميكنه و ميگه نميخوام و ميخوام شكايت كنم و ديه بگيرم.
حالا رفته شكايت كند. ميخواستم محبت كنيد و راهنمايي كنيد مراحل انجام اين كار به چه صورت است و محكوميت من چگونه ميشود؟
من هم بيمه آرايشگر هستم و هم مدرک فني و حرفه اي دارم.
ممنون و سپاس

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت داشتن مجوزات لازم و عدم تخلف از قوانین و عدم تقصیر و اخذ برائت از مشتری مشکلی ندارید و در صورت قصور مسئول جبران خسارات