مشاوره حقوقی رایگان - رنگ مو

سلام. من یه مسابقه برنده شدم و به من گفتن رنگ موی رایگان برنده شدی. بعد که به سالن رفتم بدون اطلاع من ، منو مدل هنرجوشون کردن و به جای ترمیم امبره برای من ترمیم لایت انجام دادن تازه من ترمیم کامل داشتم ولی بخاطر اینکه هزینه نکن گوش تا گوش انجام دادن با مواد نامرغوب که نصف سر من الان رنگ نداره نصفش زردی دکلره هست و جلوی موهام دو قسمت کم کات شده دارم. و مو خوره شدید گرفتم . الان بخاطر اینکه این خانوم منو گول زده مدلم کرده و یه کار افتضاح تحویل داده بعدم گفته بیا برات درستش میکنم اما هر چقدر بهشون پیام دادم جوابم و ندادن پیام های منو سین زدن ج ندادن الان میتونم شکایت کنم ازشون؟یا درخواست خسارت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلایلی برای ادعایتان دارید میتوانید دادخواست مطالبه خسارت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بلی قابلیت شکایت دارد و شکایت خود را طرح نماید