مشاوره حقوقی رایگان - ریموو تتو ابرو

سلام من 4ماه پیش ابروهامو پیش ارایشگر ریموو کردم حالا رنگش که پاک نشده هیچ بیشتر موهای ابروم ریخته و چند نقطه گود شده و قابل درمان هم نیست به چند دکتر متخصص پوست هم مراجعه کردم که گفتن گودی ها درمانی ندارن موهای ابرو هم مشخص نشد رشد کنن یا نه
حالا ارایشگر حتی هزینه کاشت ابرو رو ب من نمیدن وگفتن شکایت کنم
حالا اگه باز موهای ابروم هم بعد چند ماه رشد کنن بازم دیه تعلق میگیره؟؟ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکایت کیفری تحت عنوان صدمه بدنی غیر عمد در نتیجه بی احتیاطی در امر آرایشگری و مطالبه دیه با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید و مشکل خود را حل نمایید در صورت عدم مراجعه میتوانید تحت عنوان صدمه بدنی غیر ازعمد از شخص شکایت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا موضوع را به اتحادیه گزارش نمایید و سپس تحت عنوان ایراد صدمه بدنی غیر عمد از این فرد شکایت کرده و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دریافت دیه ، ابتدا باید تقصیر آرایشگر و میزان تقصیر
مشخص گردد